autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu nuci

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- 450 g de zahar pudra, - oua 8 buc, - 450 g de nuci, - pesmet 50 g, - faina 50 g, - lamaie 150 g, - 1 pliculet de zahar vanilat, - 200 g de smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati galbenusul cu 200 g de zahar, coaja rasa de lamaie, zeama de lamaie, nucile macinate (200g), pesmetul, faina si zaharul vanilat. La sfarsit adaugati albusurile batute.
Crema - amestecati zaharul pudra cu nucile macinate, coaja rasa de lamaie, zeama de lamaie si smantana, pana cand obtineti crema. Coaceti trei foi de tort, le lasati sa se raceasca, le umpleti si se montati tortul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort delicios cu nuci caramelizate

Tort delicios cu nuci caramelizate

Mod de preparare: Se face un blat pufos ; cele 10 albuse se bat bine pana stau pe mixer apoi se

19 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 450 g de zahar pudra
  • - oua 8 buc
  • - 450 g de nuci
  • - pesmet 50 g
  • - faina 50 g
  • - lamaie 150 g
  • - 1 pliculet de zahar vanilat
  • - 200 g de smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata si fructe tropicale