autor:

mihaela

» » Torturi

Tort cu piscoturi de sampanie

Autor: mihaela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
1 pachet piscoturi, frisca, crema pt. tort, lapte dulce, apa cu zahar sau suc pentru inmuiat piscoturile, ornamente dupa preferinta.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se face crema cu lapte (eu am ales crema de lamaie), se pregateste siropul pt. inmuiat, se inmoaie cate un piscot si se aseaza pe un platou; dupa fiecare rand de piscot, se intinde un rand de crema; la sfarsit se orneaza cu frisca si ornamentele alese (fulgi de ciocolata, nuca macinata, cocos colorat etc).
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
Tort cu cesti

Tort cu cesti

Blat: Am separat albusurile de galbenus si le-am batut spuma impreuna cu apa si praful de copt.Adaugam

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Se pregateste rapid si e gustos, mie imi place cu sirop de zahar ars, sau cafea.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Arata super bine...

  • Fara foto

    Nadia , 28 iulie 2009

    Foarte frumos, deja imi lasa gura apa...As fi vrut sa vad si cum arata taiat dar ma multumesc cu ce e... Oricum trebuie sa fie buuun

    • Fara foto

      valentina ionita , 28 iulie 2009

      E fff delicios!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Yam, yam!!!

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Pare foarte simpla si rapida, am salvat-o.....thnx

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • frisca
  • crema pt. tort
  • lapte dulce
  • apa cu zahar sau suc pentru inmuiat piscoturile
  • ornamente dupa preferinta.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Se pregateste rapid si e gustos, mie imi place cu sirop de zahar ars, sau cafea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu două blaturi