autor:

mihaela

» » Torturi

Tort cu piscoturi de sampanie

Autor: mihaela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: mihaela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
1 pachet piscoturi, frisca, crema pt. tort, lapte dulce, apa cu zahar sau suc pentru inmuiat piscoturile, ornamente dupa preferinta.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se face crema cu lapte (eu am ales crema de lamaie), se pregateste siropul pt. inmuiat, se inmoaie cate un piscot si se aseaza pe un platou; dupa fiecare rand de piscot, se intinde un rand de crema; la sfarsit se orneaza cu frisca si ornamentele alese (fulgi de ciocolata, nuca macinata, cocos colorat etc).
Se face crema cu lapte (eu am ales crema de lamaie), se pregateste siropul pt. inmuiat, se inmoaie cate un piscot si se aseaza pe un platou; dupa fiec
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Torturi
Tort cu crema de ciocolata neagra

Tort cu crema de ciocolata neagra

Blatul il facem de azi pe maine ca sa aiba timp sa se raceasca ,sa.l putem taia cat mai bine.Asa

3 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Se pregateste rapid si e gustos, mie imi place cu sirop de zahar ars, sau cafea.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Arata super bine...

  • Fara foto

    Nadia , 28 iulie 2009

    Foarte frumos, deja imi lasa gura apa...As fi vrut sa vad si cum arata taiat dar ma multumesc cu ce e... Oricum trebuie sa fie buuun

    • Fara foto

      valentina ionita , 28 iulie 2009

      E fff delicios!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Yam, yam!!!

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Pare foarte simpla si rapida, am salvat-o.....thnx

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • frisca
  • crema pt. tort
  • lapte dulce
  • apa cu zahar sau suc pentru inmuiat piscoturile
  • ornamente dupa preferinta.

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela
Linte rosie cu maioneza

Linte rosie cu maioneza

Se fierbe lintea conform instructiunilor cu putina vegeta. Se stoarce bine, se pune intr-un castron

3 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Se pregateste rapid si e gustos, mie imi place cu sirop de zahar ars, sau cafea.

Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort nins cu crema de ciocolata, crema de mascarpone si macarons de cacao

Tort nins cu crema de ciocolata, crema de mascarpone si macarons de cacao

Blatul: Mixam galbenusurile cu 150 g de zahar pana devin cremoase si cresc in volum. Albusurile le mixam bine ca pentru bezea.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu putina sare si se mixeaza pana se

6 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse