Portocalele date prin masina de tocat se amesteca cu nucile date prin masina de tocat, 250g zahar, paharul cu apa, stafidele, fructele confiate(caise, smochine tocate bucati mici), se pun pe foc si se fierb 20 minute. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga galbenusul de la 8 oua, pe rand, 50g unt, 100g cacao si cele 8 albusuri batute spuma. Se unge cu unt o forma, se pune hartie apoi se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit aproximativ 45 min. Dupa racire se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii