Portocalele date prin masina de tocat se amesteca cu nucile date prin masina de tocat, 250g zahar, paharul cu apa, stafidele, fructele confiate(caise, smochine tocate bucati mici), se pun pe foc si se fierb 20 minute. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga galbenusul de la 8 oua, pe rand, 50g unt, 100g cacao si cele 8 albusuri batute spuma. Se unge cu unt o forma, se pune hartie apoi se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit aproximativ 45 min. Dupa racire se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii