Se amesteca branza mascarpone cu iaurtul , zaharul si zeama de lamaie intr-un castron pana devine o crema omogena.
Se faramiteaza turta dulce sau se taie in bucatele cat mai mici apoi se amesteca cu crema rezultata mai sus . Frisca lichida se bate si se amesteca cu aceasta crema .
Topingul se face astfel : Se pune untul la topit intr-un vas , se adauga ciocolata menaj rasa pe razatoare si se amesteca incontinuu pana se topeste .
Foile de prajitura se taie in patrate si se umplu ca si la tort , alternativ , avand 3 blaturi si 2 straturi de crema .
Se orneaza cu bucatele de turta dulce intregi si se toarna toppingul de ciocolata deasupra .
Tortul se serveste dupa ce a fost tinut cel putin doua ore la rece .
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii