Se fierbe pe foc apa cu zahar pana da in clocot la care se adauga visinata. Se taie blatul de tort in 3 parti egale si se aseaza pe trei platouri intinse. Se insiropeaza fiecare parte a blatului cu siropul preparat din apa cu zahar si visinata in mod egal. Se intinde pe fiecare blat crema de ciocolata peste care se presara nuca pisata si se pun visine. Se aseza partile blatului una peste alta si se orneaza deasupra cu nuca pisata si visine. Se baga la frigider si se serveste dupa 1 ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii