autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu visine din visinata

Autor: Nicoleta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1 blat tort, 200 g visine din visinata, 1 ceasca de visinata, 100 g zahar, 1 cana apa, 1 cutie creme de ciocolata finetti, 200 g nuca pisata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pe foc apa cu zahar pana da in clocot la care se adauga visinata. Se taie blatul de tort in 3 parti egale si se aseaza pe trei platouri intinse. Se insiropeaza fiecare parte a blatului cu siropul preparat din apa cu zahar si visinata in mod egal. Se intinde pe fiecare blat crema de ciocolata peste care se presara nuca pisata si se pun visine. Se aseza partile blatului una peste alta si se orneaza deasupra cu nuca pisata si visine. Se baga la frigider si se serveste dupa 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu visine din visinata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Cizma umpluta cu darurile mosului Nicolae

Cizma umpluta cu darurile mosului Nicolae

1. Se incalzeste cuptorul la 200C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o tava in forma dreptunghiulara

6 voturi    6 comentarii
2h
Torturi
Tiramisu

Tiramisu

Se incepe cu prepararea unei cafele din aproximativ 500 ml apa si cele 5 linguri de cafea. Pana

16 voturi    21 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 blat tort
  • 200 g visine din visinata
  • 1 ceasca de visinata
  • 100 g zahar
  • 1 cana apa
  • 1 cutie creme de ciocolata finetti
  • 200 g nuca pisata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu struguri si fructe de padure