autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu visine din visinata

Autor: Nicoleta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1 blat tort, 200 g visine din visinata, 1 ceasca de visinata, 100 g zahar, 1 cana apa, 1 cutie creme de ciocolata finetti, 200 g nuca pisata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pe foc apa cu zahar pana da in clocot la care se adauga visinata. Se taie blatul de tort in 3 parti egale si se aseaza pe trei platouri intinse. Se insiropeaza fiecare parte a blatului cu siropul preparat din apa cu zahar si visinata in mod egal. Se intinde pe fiecare blat crema de ciocolata peste care se presara nuca pisata si se pun visine. Se aseza partile blatului una peste alta si se orneaza deasupra cu nuca pisata si visine. Se baga la frigider si se serveste dupa 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu visine din visinata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
TORT DE CIOCOLATA

TORT DE CIOCOLATA

Pentru aceasta reteta m-am inspirat din retetele de prajituri ale doamnei Miha. Pentru blaturi: Galbenusurile

87 voturi    12 comentarii
3h 50 min
Torturi
Tort cu crema de ciocolata

Tort cu crema de ciocolata

Pentru blat se bat ouale intregi (lasate la temperatura camerei in prealabil vreo 1-2 ore) la mixer

5 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 blat tort
  • 200 g visine din visinata
  • 1 ceasca de visinata
  • 100 g zahar
  • 1 cana apa
  • 1 cutie creme de ciocolata finetti
  • 200 g nuca pisata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Pavlova = Love