Ingrediente
Pentru blat:, 4 oua, 100 g zahar pudra, 100 g faina, 1 plic praf de copt, 1 lingura cacao, , Pentru umputura (crema):, 3 pliculete gelatina, 250 g branza proaspata de vaci, 200 ml frisca lichida, 150 g zahar pudra, 100 ml lapte, 50 g fulgi nuca cocos, 1 banana, un kiwi, ananas, , Pentru decor:, 1 banana, 1 kiwi, 1 mandarina, jeleu rosu sau alta culoare
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
9 voturi
Mod de preparare
Pui gelatina la inmuiat in apa rece ap. 10 min, amesteci usor branza cu zaharul si frisca lichida. Fierbi laptele cu fulgii de cocos. Iei vasul de pe foc, adaugi gelatina si amesteci pana se dizolva. Torni laptele peste amestecul de branza si amesteci pana se ingroasa.
Tai blatul in doua, asezi pe o parte din blat o parte din compozitie, pui bananele taate rondele de jur imprejur, ananas si kiwi-ul taiat cubulete mici, intinzi ink un strat de crema petse care asezi cealalta parte din blat, peste acesta pui restul de crema ramasa si ornezi cu fructe dupa bunul plac, dupa care torni jeleul care se prepara conform instructiunilor de pachet si dai la rece 2 ore inainte de servire.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010
Foarte frumos!
pusikmea (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
camelia nu le insiropez, pt k se inmoaie de la crema, dar se pot insiropa desigur.
mac myra (Chef de cuisine) , 20 martie 2010
Arata bine tare............
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 martie 2010
Da nu insiropezi blaturile? In rest se prezinta foarte frumos.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 martie 2010
vreau si eu!
Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Bravo...delicios si salvat pentru incercare....imi poarta si numele...nespecificat insa pe site...
violette (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Tare bun trebuie sa fie.....
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Delicioasa si foarte frumos prezentata!
jsabrina (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Cred ca este delicios !
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Arata foarte bine ,si amestecul de branzica, frisca si fructe o minunatie.Felicitari!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Arata minunat si sigur este si foarte bun!
joly-gina (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
super