Reteta postata pe: 18 iunie 2008
Ingrediente
1 cutie compot de ananas,200 g zahar,1/2 pachet praf de copt 150 g unt, oua.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
100 g zahar se pun sa se caramelizeze in cratita in care se doreste sa se pregateasca tortul.Cand zaharul incepe sa se ingalbeneasca se presara felii de ananas,care trebuie sa acopere intreg fundul cratitei,asezate una langa alta.Separat ,galbenusurile se freaca spuma cu restul de zahar,se includ 100 g unt topit,praful de copt dizolvat in doua lingurite sirop din compotul de ananas si faina.Se adauga untul,restul de ananas caramelizat si se coace la foc potrivit circa 35 min.Se rastoarnma cald pe un platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "tort de ananas" nu uita sa-i faci un
review
Facem blatul de pandispan din 5 galbenusuri frecate bine cu apa si cu cele 6 linguri cu zahar.Frecam
8 voturi
4 comentarii
1h 40 min
Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi se pun galbenusurile.Se incorporeaza faina,amestecata
7 voturi
7 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate