tort de ananas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie compot de ananas
  • 200 g zahar
  • 1/2 pachet praf de copt 150 g unt
  • 2 oua.

Mod de preparare

100 g zahar se pun sa se caramelizeze in cratita in care se doreste sa se pregateasca tortul.Cand zaharul incepe sa se ingalbeneasca se presara felii de ananas,care trebuie sa acopere intreg fundul cratitei,asezate una langa alta.Separat ,galbenusurile se freaca spuma cu restul de zahar,se includ 100 g unt topit,praful de copt dizolvat in doua lingurite sirop din compotul de ananas si faina.Se adauga untul,restul de ananas caramelizat si se coace la foc potrivit circa 35 min.Se rastoarnma cald pe un platou.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor