Pentru blat:
Se bat ouale cu zaharul si cnd e topit zaharul se adauga faina si cacaua.
Se tapeteaza un castron de plastic sau o forma de silicon pentru tort cu ulei si faina.
Se da l cuptorul cu microunde timp de 10 minute pentru putere de 600w.
Atentie! aluatul nu poate sa depaseasca mai mult de jumatatea inaltimii recipientului, deoarece acesta isi dubleaza volumul la coacere.
Se raceste blatul(eu cand e urgent il las 10 minute la temperatura casei si apoi il dau la congelator).
Umplutura:
Intre timp se bate frisca cu putin zahar (dupa gust).
Se scurg rodelele de ananas - pastreaza sucul pentru insiropat; se pastreaza doua rondele pentru decorat si restul se taie cubulete.
Ss pastreaza un sfert din frisca si restul se amesteca cu ananasul cubulete.
Se taie blatul in trei felii si se insiropeaza cu sucul din conserva de ananas. Se umple cu amestecul de frisca si ananas si se decoreaza cu restul de frisca si cele doua rondele de ananas.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii