intr-o cratita se amesteca 3 albusuri ,3 galbenusuri,200 g zahar,3 linguri faina pana se omogenizeaza.Se pun pe foc si se fierbe pana se ingroasa ca o smantana.Se ia de pe foc si se pune gelatina inmuiata aprox.30 min in 150 ml apa si se mai pune pe foc 3 min fara sa fiarba.Se pune deoparte si se bat 8 albusuri cu 200 g zahar si se amesteca cu compozitia calda.se ia o cratita de 4 l se imparte compozitia in 4 parti egale.Prima parte se pune in cratita umezita.pe aceasta se pun:pe margine biscuiti,iar in mijloc banane taiate felii,apoi se pune a doua parte care este ornata astfel:banane pe margine iar biscuiti pe mijloc si se continua asa pana se termina.Se lasa la frigider 2 ore .Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii