Blatul: Se bat spuma albusurile cu zaharul. Bezeaua se intinde pe hartie pergament sub forma de 2 discuri. Se coace la foc foarte mic 125 °C timp de 1 1/2 ora. Crema: pe foc mic se amesteca galbenusurile cu zeama si coaja de lamaie pina se ingroasa. Untul se taie in bucatele mici si se amesteca in crema. Se lasa sa se raceasca. Crema se pune intre blaturi. Frisca se pune deasupra. Se orneaza cu felii de mandarine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii