autor:

Fara foto

» » Torturi

TORT DE BISCUIŢI CU NUCĂ

Autor: Daminescu Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daminescu Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
7 ouă, 1 1/2 cană de zahăr, 200 gr. unt, 1/2 kg. biscuiţi sfărâmaţi, 350 gr. nucă prăjită şi tăiată.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freacă 7 gălbenuşuri cu 1 cană de zahăr, după ce s-a dizolvat zahărul se adaugă 200 gr. unt frecat spumos, 1/2 kg. biscuiti sfărâmaţi şi 300 gr. nucă prăjită şi tăiată. Totă această compoziţie se aranjează pe un platou sub formă de cabană mai lungă.
Se arde 1/2 cană de zahăr caramel şi se amestecă cu 7 albuşuri bătute spumă. Această compoziţie se pune deasupra peste compoziţia de biscuiţi cu o lingură şi se aranjează sub forma unui arici.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT DE BISCUIŢI CU NUCĂ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu 5 linguri zahar, iar galbenusurile se mixeaza

2 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 ouă
  • 1 1/2 cană de zahăr
  • 200 gr. unt
  • 1/2 kg. biscuiţi sfărâmaţi
  • 350 gr. nucă prăjită şi tăiată.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ruby