Se freacă 7 gălbenuşuri cu 1 cană de zahăr, după ce s-a dizolvat zahărul se adaugă 200 gr. unt frecat spumos, 1/2 kg. biscuiti sfărâmaţi şi 300 gr. nucă prăjită şi tăiată. Totă această compoziţie se aranjează pe un platou sub formă de cabană mai lungă.
Se arde 1/2 cană de zahăr caramel şi se amestecă cu 7 albuşuri bătute spumă. Această compoziţie se pune deasupra peste compoziţia de biscuiţi cu o lingură şi se aranjează sub forma unui arici.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii