Se freacă spumă untul cu zahărul. Se pune pe rând câte un ou, romul şi cacaoa sau ciocolată rasă.
În crema obţinută se pun biscuiţii rupţi în bucăţele mici şi se amestecă bine.
Se aşază compoziţia pe un platou rotund, dându-i formă de tort cu ajutorul cuţitului şi se pune la frigider.
Înainte de a fi servit se îmbracă în frişcă.
Poftă bună

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii