autor:

mariana scarlat

» » Torturi

Tort de biscuiti

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
3 ouă, 1 pahar zahăr pudră, 200 g unt, 300 g biscuiţi, 50 g cacao sau ciocolată rasă, 1 păhărel rom, 300 g frişcă

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freacă spumă untul cu zahărul. Se pune pe rând câte un ou, romul şi cacaoa sau ciocolată rasă.

În crema obţinută se pun biscuiţii rupţi în bucăţele mici şi se amestecă bine.

Se aşază compoziţia pe un platou rotund, dându-i formă de tort cu ajutorul cuţitului şi se pune la frigider.

Înainte de a fi servit se îmbracă în frişcă.

Poftă bună
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de biscuiti trigon

Tort de biscuiti trigon

Se pregateste crema - se pune in oala mixerului budinca de vanilie si paharul de lapte si 250 ml

5 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Budincile se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la racit. Se inmoaie biscuitii in laptele

29 voturi    14 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Foarte simpla reteta si nici nu e scumpa.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Buna reteta, eu am ceva asemanator cu napolitane si frisca.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 ouă
  • 1 pahar zahăr pudră
  • 200 g unt
  • 300 g biscuiţi
  • 50 g cacao sau ciocolată rasă
  • 1 păhărel rom
  • 300 g frişcă

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

4 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

zana b. (Chef de cuisine)

Foarte simpla reteta si nici nu e scumpa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Crema de ciocolata