autor:

I. Mircescu

» » Torturi

Tort de biscuiti

Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Ingrediente
500g biscuiti petit beurre, 2 plicuri budinca de ciocolata, 4 linguri zahar, 2 pliculete zahar vanilat, 1 l lapte pentru budinca + 500ml lapte pentru insiropat, capsuni pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h

28 voturi

Mod de preparare

Budincile se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la racit.
Se inmoaie biscuitii in laptele fiert cu zaharul vanilat si se aseaza unii langa altii intr-o tava dreptunghiulara.
Se aseaza un strat de budinca si se continua cu alt strat de biscuiti insiropati in lapte. Se pune din nou un strat de budinca, unul de biscuiti. La sfarsit se termina cu budinca si se orneaza cu fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

1. Intr-un castron rupem biscuitii bucati, nu foarte mici. In alt castron frecam untul cu zaharul

83 voturi    29 comentarii
1h
Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Se prepara crema dupa instuctiunile de pe plic,biscuitii se inmoaie in lapte si se aseaza pe o tava

14 voturi    5 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ramona Petre , 20 ianuarie 2016

    FOARTE BUN SI RAPID

  • Fara foto

    Bianca Stefanescu , 27 iulie 2015

    nu ati citit complet reteta,scrie clar "la sfarsit se termina cu budinca si se orneaza cu fructe".

  • Fara foto

    Gabriela Mirela Buta , 27 iulie 2015

    Se mai pot pune între straturi bucățele de ananas sau alte fructe zemoase din compot, stafide înmuiate în rom sau măcar în apă, nuci, etc. Lăsat la rece, apoi se mănâncă cu frenezie! Puteți improviza...

    • Fara foto

      Simina Arnauteanu , 21 aprilie 2015

      Foarte bun!

    • Fara foto

      Mariana Minea , 05 martie 2015

      Pai asa scrie si in reteta : "la sfarsit se termina cu budinca si se orneaza cu fructe".

    • Fara foto

      Dana Stefan , 05 martie 2015

      Nu e complicata e f simpla desigur ca o voi incerca

    • Fara foto

      Rodica Ardelean , 11 februarie 2015

      reteta nu e completa ,se termina cu budinca de vanilie

    • Fara foto

      Camelia Erdos , 10 februarie 2015

      arata bine o sa incerc

    • Fara foto

      Ioan Andreica , 10 februarie 2015

      BUM FOARTE

    • Fara foto

      Daniela Catricicau , 10 februarie 2015

      foarte foarte buna incercati si o sa vedeti

    • ruxi

      ruxi (Chef de cuisine) , 02 iulie 2013

      trebuie sa fie delicioasa si ceeeace ma bucura este faptul ca nu e la cuptor si rapid dabea astept sa il incerc

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Arata grozav!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Fac si eu adesea dar cu crema de ciocolata si frisca.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

      Imi aduce aminte de copilarie.Cred ca a iesit bun.Mie imi place insa cu crema de ciocolata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

28 voturi

Ingrediente

  • 500g biscuiti petit beurre
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 4 linguri zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 l lapte pentru budinca + 500ml lapte pentru insiropat
  • capsuni pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de I. Mircescu
Orez aromat

Orez aromat

Morcovul si usturoiul se toaca marunt. Se pun la calit intr o tigaie de teflon in ulei de masline.

7 voturi    7 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Prajitura racoroasa cu mere

Prajitura racoroasa cu mere

Se curata merele de coaja. se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu margarina. Se presara peste

34 voturi    16 comentarii
1h
Budinci
Placinta deosebita

Placinta deosebita

Razi merele, le calesti cu zahar, adaugi scortisoara si zaharul vanilat si le lasi sa se raceasca. Foaia

20 voturi    12 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

ruxi (Chef de cuisine)

trebuie sa fie delicioasa si ceeeace ma bucura este faptul ca nu e la cuptor si rapid dabea astept sa il incerc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura economica