Budincile se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la racit.
Se inmoaie biscuitii in laptele fiert cu zaharul vanilat si se aseaza unii langa altii intr-o tava dreptunghiulara.
Se aseaza un strat de budinca si se continua cu alt strat de biscuiti insiropati in lapte. Se pune din nou un strat de budinca, unul de biscuiti. La sfarsit se termina cu budinca si se orneaza cu fructe.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii