Intr-un castronel frecam untul moale cu zaharul .Biscuitii ii rupem cu mana(bucati mai mari sau mai mici,depinde cum va place) si ii punem intr-un bol incapator.Adaugam nucile macinate,cacaua ,ciocaolata topita si amestecam usor.Incorporam laptele (nu tot odata)si amestecam de fiecare data pentru ca s-ar putea sa nu fie nevoie de tot laptele,depinde de gradul de absortie al biscuitilor.
La final ,incorporam si untul frecat cu zahar si esentele.
Am transferat compozitia intr-o forma rotunda cu inel detasabil(18-20 cm diametru) si am presat usor.
Pastram la rece pentru cateva ore sau cel mai bine peste noapte, apoi decoram cu ce dorim si putem ser

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii