autor:

Anna Maria_Nagy

» » Torturi

Tort de biscuiti

Autor: Anna Maria_Nagy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anna Maria_Nagy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2013

Ingrediente
400gr biscuiti simpli, 2 plicuri budinca diferite, 1 plic praf de frisca, 150gr jeleuri fructe, 50gr cereale

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Biscuitii se aseaza in forma de tort ca in imagine. Un strat biscuiti, budinca, un nou strat biscuiti, ultimul fiind frisca.

Se decoreaza dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de biscuiti cu crema de banane si caramel

Tort de biscuiti cu crema de banane si caramel

Margarina o topesti la foc potrivit, apoi adaugi ciocolata sa se topeasca si ea. Biscuiti sunt rupti

237 voturi    30 comentarii
2h
Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Budincile se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la racit. Se inmoaie biscuitii in laptele

28 voturi    14 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Borcea , 26 februarie 2015

    Ce facem cu 50 gr. cereale?

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400gr biscuiti simpli
  • 2 plicuri budinca diferite
  • 1 plic praf de frisca
  • 150gr jeleuri fructe
  • 50gr cereale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema de zahar ars