autor:

Anna Maria_Nagy

» » Torturi

Tort de biscuiti

Autor: Anna Maria_Nagy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anna Maria_Nagy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2013

Ingrediente
400gr biscuiti simpli, 2 plicuri budinca diferite, 1 plic praf de frisca, 150gr jeleuri fructe, 50gr cereale

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Biscuitii se aseaza in forma de tort ca in imagine. Un strat biscuiti, budinca, un nou strat biscuiti, ultimul fiind frisca.

Se decoreaza dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de biscuiti in lapte, cu budinca, fructe, nuci

Tort de biscuiti in lapte, cu budinca, fructe, nuci

E un produs fresh, foarte usor si repede de preparat; cantitatile sunt aproximative, pentru o tava

15 voturi    1 comentariu
15 min
Torturi
Tort de biscuiti cu crema de ciocolata

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata

CREMA: -Într-un vas se amestecă făina, amidonul, zahărul și cacaua. -Se adaugă puțin

37 voturi    11 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Borcea , 26 februarie 2015

    Ce facem cu 50 gr. cereale?

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400gr biscuiti simpli
  • 2 plicuri budinca diferite
  • 1 plic praf de frisca
  • 150gr jeleuri fructe
  • 50gr cereale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu brinza si jeleu de fructe.