autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de biscuiti

Autor: anamaria cepoi (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria cepoi (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
pentru blat:600 gr biscuiti simpli(populari), , pentru crema:200 gr zahar pudra, 300 gr unt, 2 galbenusuri de ou, cafea concentrata, 2 esente de rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, se adauga pe rand zaharul, galbenusurile de ou si esenta de rom. Biscuitii se inmoaie putin in cafea pe care o preparati dupa gust cu sau fara zahar, se pune un strat de biscuiti, un strat de crema si tot asa, se da la rece 5 ore. Se serveste cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Se face crema din 4 oua cu 6 linguri de zahar pe aburi se pun si se invarte mereu pana capata consistenta

95 voturi    29 comentarii
1h
Torturi
Tort de biscuiti cu budinca

Tort de biscuiti cu budinca

Intr-un bol se zdrobesc biscuitii cu mana si se amesteca cu cele 2 linguri de cacao. Laptele se

10 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pentru blat:600 gr biscuiti simpli(populari)
  • pentru crema:200 gr zahar pudra
  • 300 gr unt
  • 2 galbenusuri de ou
  • cafea concentrata
  • 2 esente de rom

Raporteaza reteta

Retete
de anamaria cepoi
Turte

Turte

Amestecam faina cu drojdia,sarea si uleiul daugand din cand in cand cate putina apa calduta. Framantam

4 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort Steliana