autor:

emadina

» » Torturi

Tort de biscuiti

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2009

Ingrediente
500 g biscuiti graham/digestivi, 200 g nuci macinate, 200 g migdale macinate, 100 g nuca de cocos, 100 g pasta de susan tahina, 200 g gem de visine, 300 g lapte, 200 g unt, 100 g rahat, 100 g stafide, 100 g ciocolata amaruie rasa, 100 g sirop de zmeura

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Biscuitii se sfarama si se inmoaie in lapte amestecat cu sirop de zmeura.Se freaca bine apoi cu unt.Se adauga celelalte ingrediente Se amesteca pana la omogenizare completa.Se pune intr-o forma rotunda si se da la rece pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

pregatiti crema dupa instructiunile de pe plic(500ml lapte,6 linguri zahar si cele 2 plicuri de crema),apoi

18 voturi    1 comentariu
4h
Torturi
Tort de biscuiti in lapte, cu budinca, fructe, nuci

Tort de biscuiti in lapte, cu budinca, fructe, nuci

E un produs fresh, foarte usor si repede de preparat; cantitatile sunt aproximative, pentru o tava

15 voturi    1 comentariu
15 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g biscuiti graham/digestivi
  • 200 g nuci macinate
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g nuca de cocos
  • 100 g pasta de susan tahina
  • 200 g gem de visine
  • 300 g lapte
  • 200 g unt
  • 100 g rahat
  • 100 g stafide
  • 100 g ciocolata amaruie rasa
  • 100 g sirop de zmeura

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu capsuni si nuca de cocos