Se ia jumatate de pachet de biscuiti si se sfarima, apoi se face o cacao groasa si se amesteca cu biscuitii si cu untul. Se asaza pe un platou sau pe o farfurie intinsa un strat de biscuiti nesfarimati, se toarna peste fiecare biscuit crema de mai sus si se pune iar un strat de biscuiti pe deasupra. Pentru ca biscutii nesfarimati sa fie mai moi, se tin fiecare putin intr-un vas cu lapte(foarte putin, alfel se sfarima). Se bate frisca tare si se pune pe deasupra si se orneaza cu stafide, alune sau nuci, bucati de ciocolata sau ciocolata rasa.
Nu se serveste imediat, ci se lasa citeva ore sau peste noapte la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii