Se rup biscuiti intr-o oala, apoi se pune intr-un castron faina amestecata cu cacao si ness-ul frecat cu o ceasca de lapte. Intr-o cratita pe foc se pun cele 2 margarine cu zaharul si se amesteca pina se topeste. Apoi se pune compozitia cu cacao si se amesteca. Se face o crema putin mai groasa. Sse amesteca cu vanilia coaja de lamiie si scortisoara. Se da la racit apoi se amesteca cu biscuiti rupti. Cand este gata se amesteca cu o parte din nuci. Se asaza cu un cutit intr-o farfurie mare. Se orneaza cu frisca din tub. Se pun felii de portocale deasupra si nuci si se rade ciocolata neagra. Se da la congelator 3 ore.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii