Tort de biscuitii

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Tort de biscuitii

Ingrediente

  • 700-1000 g biscuiti
  • 2 creme de prajituri din comert
  • 500 ml lapte
  • apa
  • zahar
  • esenta de rom si vanilie
  • glazura cu gust de ciocolata

Mod de preparare

Se face un sirop din apa,zahar, esenta de rom si vanilie.

Se insiropeaza biscuiti cu sirop apoi se aseaza in tava peste care se pune crema cu gust de ciocolata care se prepara dupa instructiunle de pe plic.

Si se pune tot un rand de biscuiti si un rand de crema pana ajunge la nivel cu tava, unde pe deasupra de pune glazura de ciocolata sau se mai poate pune si frisca.

(Ingredintele le adaptati in functie de ce tava aveti sau in ce vreti sa faceti.)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor