Se face un sirop din apa,zahar, esenta de rom si vanilie.
Se insiropeaza biscuiti cu sirop apoi se aseaza in tava peste care se pune crema cu gust de ciocolata care se prepara dupa instructiunle de pe plic.
Si se pune tot un rand de biscuiti si un rand de crema pana ajunge la nivel cu tava, unde pe deasupra de pune glazura de ciocolata sau se mai poate pune si frisca.
(Ingredintele le adaptati in functie de ce tava aveti sau in ce vreti sa faceti.)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii