Se bat albusurile spuma,se adauga 6 linguri de apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao si un praf de copt.Se pune in tava unsa si se coace.Crema se face din:4 albusuri,1 lingura faina,100 gr cafea facuta la Preso,8 linguri zahar,se pune in bain marine pe foc.Se lasa pana se ingroasa putin crema.Se raceste.Se freaca 250 gr unt si se toarna crema peste unt.Se face un sirop din 100 gr apa,4 linguri zahar,1 plic de zahar vanilat si putin rom.Dupa ce se raceste se insiropeaza blatul.Peste blatul insiropat se pune crema apoi frisca Hulala si se presara ness peste frisca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii