autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de cafea

Autor: Richard Buda (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Richard Buda (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2005

Ingrediente
6 oua,6 linguri apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao,1 praf de copt,100gr cafea facuta la Preso,1 unt, gr frisca Hulala.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

80 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma,se adauga 6 linguri de apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao si un praf de copt.Se pune in tava unsa si se coace.Crema se face din:4 albusuri,1 lingura faina,100 gr cafea facuta la Preso,8 linguri zahar,se pune in bain marine pe foc.Se lasa pana se ingroasa putin crema.Se raceste.Se freaca 250 gr unt si se toarna crema peste unt.Se face un sirop din 100 gr apa,4 linguri zahar,1 plic de zahar vanilat si putin rom.Dupa ce se raceste se insiropeaza blatul.Peste blatul insiropat se pune crema apoi frisca Hulala si se presara ness peste frisca.
Se bat albusurile spuma,se adauga 6 linguri de apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao si un praf de copt.Se pune in tava unsa si se coac
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cafea" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tort de cafea (insiropat cu visinata)

Tort de cafea (insiropat cu visinata)

Se face un pandispan: se bat 8 albusuri spuma, se adauga zaharul, romul, coaja de portocala, zaharul

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

80 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,6 linguri apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao,1 praf de copt,100gr cafea facuta la Preso,1 unt, gr frisca Hulala.

Raporteaza reteta

Retete
de Richard Buda
Inghetata cu iaurt si fructe

Inghetata cu iaurt si fructe

Toate se pun intr-un castron si se mixseaza.Se pun in cutii de inghetata si se lasa in congelator

47 voturi    3 comentarii
10 min
Inghetate
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort Lela Tort Lela

Literele de ciocolata alba: Se topeste ciocolata alba, pe baie de aburi sau in vasul de la chocolate fondue si se toarna in formele

1 vot    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Tort Ou de Paste Tort Ou de Paste

Oul de ciocolata se desface in jumatati, cu grija sa nu se strice. Eu am folosit un cutit de bucatarie cu lama foarte subtire si zimtata. Blat: Batem

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti