autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de cafea

Autor: Richard Buda (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Richard Buda (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2005

Ingrediente
6 oua,6 linguri apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao,1 praf de copt,100gr cafea facuta la Preso,1 unt, gr frisca Hulala.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

80 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma,se adauga 6 linguri de apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao si un praf de copt.Se pune in tava unsa si se coace.Crema se face din:4 albusuri,1 lingura faina,100 gr cafea facuta la Preso,8 linguri zahar,se pune in bain marine pe foc.Se lasa pana se ingroasa putin crema.Se raceste.Se freaca 250 gr unt si se toarna crema peste unt.Se face un sirop din 100 gr apa,4 linguri zahar,1 plic de zahar vanilat si putin rom.Dupa ce se raceste se insiropeaza blatul.Peste blatul insiropat se pune crema apoi frisca Hulala si se presara ness peste frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort negru cu cafea

Tort negru cu cafea

Blatul : Batem ouale cu putina sare , adaugam zaharul si frecam pana obtinem o crema . Adaugam faina

1 vot    0 comentarii
30 min
Torturi
Tort de cafea (insiropat cu visinata)

Tort de cafea (insiropat cu visinata)

Se face un pandispan: se bat 8 albusuri spuma, se adauga zaharul, romul, coaja de portocala, zaharul

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

80 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,6 linguri apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao,1 praf de copt,100gr cafea facuta la Preso,1 unt, gr frisca Hulala.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
tort de banane