autor:

» » Torturi

Tort de cafea

Autor: Richard Buda (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Richard Buda (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2005

Ingrediente
6 oua,6 linguri apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao,1 praf de copt,100gr cafea facuta la Preso,1 unt, gr frisca Hulala.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

80 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma,se adauga 6 linguri de apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao si un praf de copt.Se pune in tava unsa si se coace.Crema se face din:4 albusuri,1 lingura faina,100 gr cafea facuta la Preso,8 linguri zahar,se pune in bain marine pe foc.Se lasa pana se ingroasa putin crema.Se raceste.Se freaca 250 gr unt si se toarna crema peste unt.Se face un sirop din 100 gr apa,4 linguri zahar,1 plic de zahar vanilat si putin rom.Dupa ce se raceste se insiropeaza blatul.Peste blatul insiropat se pune crema apoi frisca Hulala si se presara ness peste frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

Incinge cuptorul la 180⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort. Intr-un vas bate

8 voturi    2 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

80 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,6 linguri apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao,1 praf de copt,100gr cafea facuta la Preso,1 unt, gr frisca Hulala.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu zmeura si whisky Tort cu zmeura si whisky

Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Sarlota