1.Fulgii de migdale se rumenesc in tigaie de Teflon fara grasime si se pun pe o farfurie.
2.Ciocolata alba de menaj se topeste in bain-marie,se adauga migdalele, fulgii de porumb si compozitia rezultata se intinde intr-o forma rotunda , cu diametrul de 26cm.Se lasa putin sa se raceasca, apoi se pune in frigider pana blatul se intareste bine,cca.1,5 ora.
3.Frisca se bate bine ,se adauga zaharul praf si cocosul ras.Se pune crema peste blatul intarit .
4.Capsunile se spala, se scurg, se taie in doua si se aranjeaza peste crema de frisca.Se presara cu cocos si se serveste.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii