1)Albusele se bat separat bine,galbenusele se bat spuma cu zaharul si coaja de lamaie,adauga jumate de faina,jumate albuse,apoi restul,la urma praful de copt.2)Se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina,se da la cuptor cca.35 min.3)Rece se taie pe jumate.Acum daca folositi capsuni proaspete,acestea se taie feliute si se pun peste blat,salveaza cateva pt. decor.Ale mele erau congelate,am optat sa le caramelizez cu 3 linguri de zahar si un baton de scortisoara,sa iasa ca o dulceata...am turnat peste blat.4)Se bate smantana frisca cu zaharul,se pune o parte peste capsuni,iar cu restul se decoreaza tortul.Se poate decora cu granule de ciocolata,ciocolata rasa sau sos...Am facut pt o cina romantica,o zi speciala....Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii