Se bat spuma albusurile,se adauga treptat zaharul apoi galbenusurile pe rand,apoi faina amestecata in prealabil cu cacaoa,se amesteca usor cu o lingura de lemn.Se coace blatul se taie in doua.Se pregateste crema din jumatate din frisca batuta amestecata cu ciocolata de menaj topita pe baie de aburi cu 1 lingura de ulei,se umple blatul.Deasupra se orneaza cu restul de frisca,capsuni si ciocolata de lapte rasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii