Se bat spuma albusurile,se adauga treptat zaharul apoi galbenusurile pe rand,apoi faina amestecata in prealabil cu cacaoa,se amesteca usor cu o lingura de lemn.Se coace blatul se taie in doua.Se pregateste crema din jumatate din frisca batuta amestecata cu ciocolata de menaj topita pe baie de aburi cu 1 lingura de ulei,se umple blatul.Deasupra se orneaza cu restul de frisca,capsuni si ciocolata de lapte rasa.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii