Tort de ciocolata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 gr. zahar
  • 1/2 baton vanilie
  • 50 gr. unt
  • 100 gr. ciocolata
  • 50 gr. faina

Mod de preparare

Se freaca 3 galbenusuri cu 100 gr. zahar si o jumatate baton de vanilie, pana se face ca o crema. Se amesteca cu 50 gr. de unt proaspat, deasemenea frecat deoparte. Se adauga 100 gr. de ciocolata, muiata cu o lingura de apa, 50 gr. de faina si la urma cele 3 albusuri spuma. Se scoate vanilia. Se toarna compozitia intr-o forma foarte bine unsa cu unt, si presarata cu faina. Se coace cam o jumatate de ora, la cuptor, la foc bun. Cand e gata, tortul ramane totusi putin moale la mijloc. Se rastoarna dupa ce s-a racit si se glaseaza cu glasura de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor