Se bat galbenusurile cu apa calda. se adauga treptat2/3 din cantitatea de zahar, plus zaharul vanulat, batand in continuare pana se formeaza o crema. Separat , se bat albusurile spuma tare impreuna cu restul de zahar si apoi se amesteca cele doua compozitii usor. Se incorporeaza faina cernuta cu pudra de cacao si praful de copt , iar la sfarsit untul. Compozitia se toarna intr-o tava de tort demontabila si se coace la foc potrivit, 45 minute.
Se taie blatul racit in trei felii, pe orizontala. Se stropeste blaturile cu visinata, se adauga crema de ciocolata, se acopera cu ultimul blat si se imbraca tortul cu frisca. Se decoreaza dupa plac.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii