BLAT:
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul tot odata, se bate in continuare pana se intareste bezeaua. Se adauga galbenusurile batute cca un minut, apoi faina amestecata cu cacao. Se coace.
CREMA:
Ouale se amesteca cu zaharul pe baie de abur pana se ingroasa ca o smantama si se decoloreaza. Se iau de pe abur si se adauga imediat cacao si untul taiat cubulete. Se amesteca si se lasa sa se raceasca.
Se asambleaza tortul
Se pot folosi fructe , banana, ananas, etc, crude sau din compot cate se pun peste crema. In acest caz insiroparea se face cu siropul din compot. Se orneaza cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii