Tapeteaza o forma rotunda(23cm.) cu baza detasabila cu hartie pergament. Zdrobeste 500gr. biscuiti digestivi si amesteca cu 100gr. unt topit\"niosette\"(topit pana se rumeneste si capata un gust de nuca). Preseaza pasta astfel obtinuta pe fundul formei. Da la rece timp de 15min.Scurge de sirop 4linguri de dulceata din coji de portocala si pune-le, intr-un strat, peste foaia de biscuiti.
Intr-un vas , incalzeste 600ml. frisca lichida pana cand incepe sa fiarba. ia vasul de pe foc si adauga 350gr. ciocolata amaruie rupta bucati. Lasati sa stea 2min. si apoi freaca pana obtii o crema groasa si lucioasa. Toarna crema peste blatul de biscuiti si netezeste suprafata. Da la rece cel putin 2 ore. Presara pudra de cacao si serveste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii