autor:

LAVINIA ARDELEAN

» » Torturi

TORT DE CIOCOLATA

Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
blat.8 oua,8 ling.zahar,2 ling.nuca macinata,2 ling.cacao,5 ling.faina praf de copt.crema.1 litru lapte, budinci de ciocolata, plic frisca, gr.margarina,10 ling.zahar.

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina si praful de copt.Se tapeteaza o forma de tort si se toarna compozitia se coace usor.Crema.se fierb budincile cu 850 ml.lapte si zaharul se lasa deoparte sa se raceasca ,se bate frisca cu restul de lapte .Margarina se freaca spuma si se adauga crema de budinca cate o lingura si la sfarsit frisca.Blatul se taie in trei si se insiropeaza cu sirop facut din apa si zahar si se umple cu crema.La sfarsit se orneaza la alegere.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Profiterol in ciocolata

Tort Profiterol in ciocolata

Blat: Ciocolata si untul se pun la topit impreuna si apoi se lasa sa se racoreasca bine. Faina,cacaua

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Torturi
Tort  « Valentine’s Day » cu crema trufe de ciocolata

Tort « Valentine’s Day » cu crema trufe de ciocolata

Blatul : se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma pana la consistenta pentru

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Dragut,frumos.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    felicitari...Arata grozav,iar gustul in mod sigur este pe masura...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Un tort frumos,si o inima perfecta.Felicitari!

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

      Arata bine tortul, cred ca este si foarte gustos. Dupa inima realizata se vede ca ai pus ceva suflet. Felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

      E foarte frumos tortul!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • blat.8 oua,8 ling.zahar,2 ling.nuca macinata,2 ling.cacao,5 ling.faina praf de copt.crema.1 litru lapte, budinci de ciocolata, plic frisca, gr.margarina,10 ling.zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de LAVINIA ARDELEAN
Prajitura cu crema capuccino

Prajitura cu crema capuccino

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri
Tort cu fructe

Tort cu fructe

6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta.

4 voturi    10 comentarii
2h
Torturi
FOI CU CREMA DE NUCA

FOI CU CREMA DE NUCA

Foi: se amesteca toate ingredientele si se framanta putin si se imparte aluatul in trei si se coc

10 voturi    5 comentarii
30 min
Prajituri

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Dragut,frumos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu mere crude