Tort de ciocolata cu capsune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort de ciocolata cu capsune

Ingrediente

  • * 1 blat cu cacao (pandispan preparat din 5 oua, 3 linguri de faina, 2 lingura de cacao si 5 linguri de zahar)
  • * 1 plic crema pentru prajituri cu gust de ciocolata Dr. Oetker
  • * 1 plic gelatina rosie pentru torturi
  • * capsune
  • * frisca

Mod de preparare

Pandispanul de prepara in mod obisnuit: albusurile batute spuma, galbenusuri frecate cu zahar, cele doua amestecate, apoi se adauga faina cernuta amestecata cu cacao si se amesteca usor cu lingura de lemn.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 min (se face testul cu scobitoare, daca iese curata blatul este copt).

Crema de ciocolata se prepara conform instructiunilor de pe plic.

Blatul racit se taie in doua, se pune jumatate din crema, un strat de capsune si restul de crema.

Deaspura se aranjeaza capsune intregi peste care se toarna gelatina rosie preparata conform instructiunilor de pe plic.

Se da la rece ca sa se intareasca gelatina si crema.

Se serveste ornat cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Compot de visine pentru iarna

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise