Tort de ciocolata cu capsune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort de ciocolata cu capsune

Ingrediente

  • * 1 blat cu cacao (pandispan preparat din 5 oua, 3 linguri de faina, 2 lingura de cacao si 5 linguri de zahar)
  • * 1 plic crema pentru prajituri cu gust de ciocolata Dr. Oetker
  • * 1 plic gelatina rosie pentru torturi
  • * capsune
  • * frisca

Mod de preparare

Pandispanul de prepara in mod obisnuit: albusurile batute spuma, galbenusuri frecate cu zahar, cele doua amestecate, apoi se adauga faina cernuta amestecata cu cacao si se amesteca usor cu lingura de lemn.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 min (se face testul cu scobitoare, daca iese curata blatul este copt).

Crema de ciocolata se prepara conform instructiunilor de pe plic.

Blatul racit se taie in doua, se pune jumatate din crema, un strat de capsune si restul de crema.

Deaspura se aranjeaza capsune intregi peste care se toarna gelatina rosie preparata conform instructiunilor de pe plic.

Se da la rece ca sa se intareasca gelatina si crema.

Se serveste ornat cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor