autor:

zbiggi

» » Torturi

Tort de ciocolata cu capsune

Autor: zbiggi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zbiggi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Ingrediente
* 1 blat cu cacao (pandispan preparat din 5 oua, 3 linguri de faina, 2 lingura de cacao si 5 linguri de zahar), * 1 plic crema pentru prajituri cu gust de ciocolata Dr. Oetker, * 1 plic gelatina rosie pentru torturi, * capsune, * frisca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Pandispanul de prepara in mod obisnuit: albusurile batute spuma, galbenusuri frecate cu zahar, cele doua amestecate, apoi se adauga faina cernuta amestecata cu cacao si se amesteca usor cu lingura de lemn.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 min (se face testul cu scobitoare, daca iese curata blatul este copt).
Crema de ciocolata se prepara conform instructiunilor de pe plic.
Blatul racit se taie in doua, se pune jumatate din crema, un strat de capsune si restul de crema.
Deaspura se aranjeaza capsune intregi peste care se toarna gelatina rosie preparata conform instructiunilor de pe plic.
Se da la rece ca sa se intareasca gelatina si crema.
Se serveste ornat cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata cu capsune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu capsune si crema de ciocolata alba

Tort cu capsune si crema de ciocolata alba

Blatul Separam albusurile de galbenusuri. Peste albusuri adaugam un praf de sare si mixam bine

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Torturi
Tort meringue cu ciocolata si capsune

Tort meringue cu ciocolata si capsune

Incingeti cuptorul la 200grade. Amestecati untul cu 100g zahar pana rezulta o compozitie cremoasa.

7 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    simplu si gustos.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Tare imbietor!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

    tare gustos si racoros trebuie sa fie!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Frumos, gustos, rapid!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Foarte bun, l-am salvat.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Mmmm o bunatate,ai votul meu,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Cred ca este o bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Imi vine sa musc din felie

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Cred ca este foarte gustos si parfumat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Arata foarte bine....

    • zbiggi

      zbiggi (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Mersi pentru aprecieri! :-*

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Reusita prezentarea,felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Foarte frumos

    • zbiggi

      zbiggi (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Mersi :)

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Arata super!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Apetisant...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • * 1 blat cu cacao (pandispan preparat din 5 oua
  • 3 linguri de faina
  • 2 lingura de cacao si 5 linguri de zahar)
  • * 1 plic crema pentru prajituri cu gust de ciocolata Dr. Oetker
  • * 1 plic gelatina rosie pentru torturi
  • * capsune
  • * frisca

Raporteaza reteta

Retete
de zbiggi
Fusilli cu costita si sunca

Fusilli cu costita si sunca

Am fiert pastele in apa cu sare si 1 lingura de ulei. Costita am taiat-o marunt si am prajit-o in

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Am amestecat putin cu ajutorul robotului de bucatarie: untul rece taiat cubulete, zaharul, zaharul

59 voturi    23 comentarii
2h
Prajituri
Pancakes

Pancakes

Am batut ouale intregi cu mixerul, am adaugat zaharul si sarea; La ouale batute am adaugat margarina

2 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

Estera Flori (Chef de cuisine)

simplu si gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura crocanta cu mure