Pandispanul de prepara in mod obisnuit: albusurile batute spuma, galbenusuri frecate cu zahar, cele doua amestecate, apoi se adauga faina cernuta amestecata cu cacao si se amesteca usor cu lingura de lemn.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 min (se face testul cu scobitoare, daca iese curata blatul este copt).
Crema de ciocolata se prepara conform instructiunilor de pe plic.
Blatul racit se taie in doua, se pune jumatate din crema, un strat de capsune si restul de crema.
Deaspura se aranjeaza capsune intregi peste care se toarna gelatina rosie preparata conform instructiunilor de pe plic.
Se da la rece ca sa se intareasca gelatina si crema.
Se serveste ornat cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii