Mai intai pregatim crema de castane,din cele 2 borcane si pe care o amestecam cu cateva linguri de frisca Hulala.Eu am pus 6 linguri de frisca la 600gr crema de castane.Amestecam bine crema cu o lingura de lemn,ca sa se incorporeze bine frisca si apoi bagam crema la frigider.Pregatim si frisca Hulala,la care am adaugat 4 linguri de zahar brut,dupa care o vom baga la frigider.Pregatim siropul pentru insiropat blaturile.Eu am facut din 250 ml apa,la care am adaugat 4 sau 5 linguri de zahar brut,depinde de gustul fiecaruia.Punem ibricul pe foc pana ce se dizolva bine zaharul si la urma adaugam se 50 ml lichior Amaretto.Trecem la insiroparea blaturilor,adaugam crema din abundenta si peste crema venim si cu un strat generos de nuca,macinata sau taiata cu un cutitul.Eu am taiat nuca cu un cutit deoarece ne place sa fie un pic mai mare,nu macinata fin.Dupa ce am insiropat si pus crema si nuca,deasupra punem si glazura de ciocolata,frisca si ciresele din borcan.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii