Se amesteca intr-un castron zaharul, oualele, nucile tocate si o ceasca de cafea pregatita inainte (neindulcita). Ciocolata si untul se topesc la bain-marie impreuna dupa care se toarna peste compozitia de mai sus si se amesteca. Apoi se incorporeaza praful de copt, amidonul si zaharul vanilat. Se amesteca usor pana devine o compozitie omogena care se pune apoi intro forma de tort si se da la cuptor aproximativ 50 min in functie de cuptorul fiecaruia.
Pentru glazura se incalzeste smantana impreuna cu ciocolata rasa, amestecandu-se pana se topeste ciocolata, dupa care se toarna pe tort.
Se poate servi rece si glazurat cu ciocolata sau frisca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii