1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele aparte.se adauga faina,albusele nuca si stafidele(trebuie trase prin faina),la sfarsit se adauga drojdia.2)Se unge o forma rotunda cu unt sise tapiteaza cu faina,se toarna blatul si se da la copt 40 min.3)Se pune la topit ciocolata cu smantana la foc mic pana se ingroasa amestecand incontinu.Se imbraca tortul si se orneaza cu nuci taiate sau ciocolata alba rasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii