Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul pentru blat. Luam o cana in care punem 3 linguri rase de zahar, 1-2 linguri de esnta rom (dupa gustul fiecaruia), iar la urma adaugam apa nu foarte rece de la temperatura camerei si mestacind continuu pina se topeste zaharul. Insiropam primul blat, adaugam crema (din care oprim putin pentru ornat cu pistolul de ornat sau cu ce are fiecare in bucatarie), o intindem, adaugam a 2-a foaie de blat si tot asa pina ajungem la ultimul blat. Adaugam glazura pe care am omogenizat-o cu putina apa ( dupa instructiunile de pe verso) in final pe care o intindem cu mare atentie. Ornam tortul dupa imaginatia fiecaruia, iar la urma mai ornam cu visine din compot (este un deliciu).
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii