Reteta postata pe: 18 martie 2009
Ingrediente
1 blat de tort, 3 plicuri creme Dr.Oetker (care se prepara coform instructiunilor de pe verso), 1-2 linguri esenta rom, 3 linguri rase de zahar, glazura de ciocolata un plic de la Dr.Oetker (care se prepara coform instructiunilor de pe verso)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul pentru blat. Luam o cana in care punem 3 linguri rase de zahar, 1-2 linguri de esnta rom (dupa gustul fiecaruia), iar la urma adaugam apa nu foarte rece de la temperatura camerei si mestacind continuu pina se topeste zaharul. Insiropam primul blat, adaugam crema (din care oprim putin pentru ornat cu pistolul de ornat sau cu ce are fiecare in bucatarie), o intindem, adaugam a 2-a foaie de blat si tot asa pina ajungem la ultimul blat. Adaugam glazura pe care am omogenizat-o cu putina apa ( dupa instructiunile de pe verso) in final pe care o intindem cu mare atentie. Ornam tortul dupa imaginatia fiecaruia, iar la urma mai ornam cu visine din compot (este un deliciu).
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata cu visine - ENY -" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009
Bun,bun,bun...
Czompa (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009
Frumos!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009
Arata foarte bine...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009
Arata tare bine, Eny, si e foarte rapid, asta ma incanta, felicitari!
mirey (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009
Simplu si gustos!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009
Arata f. bine.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009
M-ai dat gata!!!!!
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009
Sa intelegem ca plicurile de la Dr.Oetker sunt tot de ciocolata, cacao, sau ce ne place? In rest, arata bine.