Se spumeaza untul cu zaharul, se adauga ouale pe rand, apoi faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si miroasele. Se tapeteaza forma de tort cu hartie de copt si se rastoarna aluatul. Se da la cuptor pentru 40min. la 180gr.. Se lasa la racit inainte sa-l taiati in trei parti. Pregatim crema punand pe baie de aburi frisca lichida cu ciocolata taiata in bucatele. Racim crema, o mixam sa prinda putin volum. Insiropam si ungem fiecare parte a tortului cu crema, mai putin deasupra unde vom glazura cu DECOR Dr.Oetker. Se unge cu crema si pe margine sa se poata lipi ornamentul de cacao. Pastram putina crema si pentru decor (dupa imaginatie). Amatorii de ciocolata neagra il vor savura. Iese un tort foarte fin si delicat la gust.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii