Se bat ouale cu 3 linguri de apa rece pana se obtine o crema.Se adauga treptat 100g zahar,zaharul vanilat si sarea,amestecand continuu.
Se amesteca faina cu amidonul,praful de copt si scortisoara,se trec prin sita si se adauga la compozitia de oua,impreuna cu nessul.
Aluatul se toarna intr-o forma tapetata cu hartie cerata si se coace 20 minute in cuptorul incins.Se scoate din forma si se lasa sa se raceasca.
Ciresele se scurg de zeama si 12 bucati se pastreaza.
Se bate frisca cu restul de zahar.Blatul se taie pe orizontala in 3 foi.Peste prima foaie se pune 1/2 din cantitatea de cirese fara samburi si 1/4 din frisca.Se asaza a doua foaie si se repeta operatia.Se acopera cu ultima foaie ce se unge cu restul de frisca.Deasupra se rade ciocolata si se orneaza cu 12 gramajoare de frisca pe care se pune cate o cireasa intreaga.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii