Mentionez ca daca faceti clatitele precum instructiunile voastre nu stiu daca iese asa de bun.Acele clatite sunt facute special pentru a nu se praji prea tare sau a fi prea tari asa ca v-as ruga sa urmariti cu atentie modul de preparare a clatitelor.
Crema: Eu am folosit 2 budinci diferite pentru a da un aspect placut.Puteti folosi absolut orice crema vreti si de ce nu sa adaugati fructe confiate.
Glazura: Eu deasupra am pus o frisca la plic,am bagat tortul la frigider pentru a se intari frisca si apoi am cumparat un plic de glazura de ciocolata si am pus deasupra.
Acest tort se poate servi la aniversari,intr-un weekend sau de ce nu in viata de zi cu zi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii