Prima data facem siropul pt a avea timp sa se raceasca.Intr-un vas mic ardem cele 50 de grame de zahar si turnam apa peste el.Lasam la foc mic timp suficient pt a se topi zaharul.Crema se face in felul urmator:se bat bine galbenusurile cu zaharul,dupa care adaugam laptele putin cate putin mestecand bine.Adaugam faina in ploaie si mestecam in continuare pana se face o masa omogena.Punem coaja de lamaie si scortisoara.Se introduce in microunda la puterea maxima 3 minute,dupa care se scoate se mesteca bine si se introduce din nou alte 3 minute.Se scoate se mesteca bine si se lasa la racit.Umplem clatitele cu aceasta crema si se pun intr-o tava acoperita cu hartie de cuptor si unsa cu putin unt.Daca vreti se poate pune orice crema sau dulceata.Eu le-am intercalat si le-am pus unele peste altele.Se insiropeaza foarte putin cu sirop de zahar ars si se baga la cuptor, pana batem albusurile cu zaharul.Cand e gata bezeaua de albusuri scoatem clatitele de la cuptor si decoram cum ne place .Introducem din nou tava la cuptor pentru 10 min.aprox.atat cat sa se rumeneasca bezeua.POFTA BUNA

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii