Galbenusurile se bat cu 4 linguri apa calda, zaharul, zaharul vanilat si coaja rasa de lamiie. Se bat separat albusele spuma tare. Se amesteca spuma de albuse cu cacao, galbenusurile, faina si amidonul. Se pune praful de copt. Aluatul se toarna in forma de tort pregatita si se coace la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca si rece se taie in doua. Coacazele se fierb cu 100 g zahar si 125 ml suc. Se pune apoi faina amestecata cu putina apa. Se lasa sa se ingroase si se da la o parte. Galbenusurile se amesteca cu mascarpone si restul de zahar. Crema se imparte in doua.
Pe primul blat se pun coacazele apoi jumatate din crema, blatul 2 si restul de crema. Se pune 3 ore la rece si se pudreaza cu cacao inainte de servire.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii