autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de cocos

Autor: adina79 (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina79 (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
12 oua,200 g cocos,200 g nuca,alune sau migdale macinate,100 g ciocolata menaj,500 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Blat 1: 6 albusuri se bat spuma, se adauga 150 g zahar tos si se bat foarte bine. Se adauga 200 g cocos si se coace la foc potrivit.
Blat 2: aceleasi ingrediente ca si la blat 1, cu nuca, alune sau migdale in loc de cocos.
Se pot coace blaturile impreuna in cuptor cu ventilatie si economisesti timp.
Crema: 12 galbenusuri se freaca pe aburi cu 200 g zahar. Cand e infierbantata compozitia, se adauga 100 g ciocolata menaj. Crema este gata cand se intinde intre degete ca un caramel.
In crema rece se adauga 200 g unt. Se aseaza tortul pe tava: blat 1, crema, blat 2, crema si se orneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de Lapte Condensat , Cãpsuni si Nucã de Cocos

Tort de Lapte Condensat , Cãpsuni si Nucã de Cocos

Acest desert este foarte usor de pregãtit,se poate face cu orice alt fruct care vã place. Puteti

3 voturi    5 comentarii
50 min
Torturi
Tort de ciocolata si cocos

Tort de ciocolata si cocos

se face un piscot din 7 galbenusuri frecate cu 7 linguri de zahar pana se face spuma,apoi se bat

6 voturi    1 comentariu
40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 12 oua,200 g cocos,200 g nuca,alune sau migdale macinate,100 g ciocolata menaj,500 g zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu napolitana