autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de cocos

Autor: adina79 (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina79 (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
12 oua,200 g cocos,200 g nuca,alune sau migdale macinate,100 g ciocolata menaj,500 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Blat 1: 6 albusuri se bat spuma, se adauga 150 g zahar tos si se bat foarte bine. Se adauga 200 g cocos si se coace la foc potrivit.
Blat 2: aceleasi ingrediente ca si la blat 1, cu nuca, alune sau migdale in loc de cocos.
Se pot coace blaturile impreuna in cuptor cu ventilatie si economisesti timp.
Crema: 12 galbenusuri se freaca pe aburi cu 200 g zahar. Cand e infierbantata compozitia, se adauga 100 g ciocolata menaj. Crema este gata cand se intinde intre degete ca un caramel.
In crema rece se adauga 200 g unt. Se aseaza tortul pe tava: blat 1, crema, blat 2, crema si se orneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu cocos

Tort cu cocos

Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga iaurtul,uleiul si nuca de cocos.Albusurile se zbat spuma

2 voturi    5 comentarii
1h
Torturi
Tort cu crema de ananas si nuca de cocos

Tort cu crema de ananas si nuca de cocos

Pastram ingredientele 2 ore la temperatura camerei. Pregatim o forma cu hartie de copt. Pornim cuptorul. Spalam

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 12 oua,200 g cocos,200 g nuca,alune sau migdale macinate,100 g ciocolata menaj,500 g zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort de clatite cu crema de mascarpone si mure