Se bate frisca foarte bine cu intaritorul si zaharul vanilat,cand este gata se imparte in doua parti.O parte se pastreaza pentru a se imbraca tortul cu ea iar cealalta se amesteca cu bananele facute pasta.Fructele(portocale,kiwi,ananas,capsuni,zmeura,piersici)se taie bucatele si se monteaza tortul.Se pune blatul care se insiropeaza foarte putin cu suc de la compot si peste se asaza fructele peste care se pune crema facuta din frisca si banane si tot asa pana la ultima parte a blatului peste care se pune iarasi fructe si apoi se imbraca tortul in frisca simpla si se orneaza cu fructe.Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii