Crema: se fierb 4 galbenuse, 180 gr zahar, 2 linguri faina, 300 ml lapte si dupa ce se raceste se amesteca cu 1/2 kg. frisca, 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca. In tava in care s a copt blatul se aseaza pe un celofan uns fructele tot ce vrei, se pune crema.
Blatul se taie in doua, se pune peste crema, iar se aseaza un rand de fructe, crema si urmatorul blat. Se da la rece iar dupa citeva ore pe o planseta se rastoarna invers si se trage celofanul de pe ea. Este un tort usor si foarte bun.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii