autor:

rosca constanta

» » Torturi

Tort de fructe

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
se coace un blat de tort intr o tava de prajitura din 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina .Fiecare il poate prepara dupa marimea tavii pe care o foloseste de obicei, , Blat: 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina, Crema: 4 galbenusuri, 180 gr zahar, 2 linguri faina, 300 ml lapte, 1/2 kg. frisca, 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Crema: se fierb 4 galbenuse, 180 gr zahar, 2 linguri faina, 300 ml lapte si dupa ce se raceste se amesteca cu 1/2 kg. frisca, 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca. In tava in care s a copt blatul se aseaza pe un celofan uns fructele tot ce vrei, se pune crema.



Blatul se taie in doua, se pune peste crema, iar se aseaza un rand de fructe, crema si urmatorul blat. Se da la rece iar dupa citeva ore pe o planseta se rastoarna invers si se trage celofanul de pe ea. Este un tort usor si foarte bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
tort cu fructe

tort cu fructe

Bati crema de vanilie cu laptele si zaharul pana se intareste .Bate frisca lichida separat.Curata

3 voturi    8 comentarii
30 min
Torturi
Tort cremos cu fructe

Tort cremos cu fructe

Se curăţă ananasul şi se taie cuburi. Gelatina se dizolvă în 100 ml apă. Se separă gălbenuşurile

0 voturi    3 comentarii
20 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • se coace un blat de tort intr o tava de prajitura din 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina .Fiecare il poate prepara dupa marimea tavii pe care o foloseste de obicei
  • Blat: 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina
  • Crema: 4 galbenusuri
  • 180 gr zahar
  • 2 linguri faina
  • 300 ml lapte
  • 1/2 kg. frisca
  • 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort