autor:

rosca constanta

» » Torturi

Tort de fructe

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
se coace un blat de tort intr o tava de prajitura din 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina .Fiecare il poate prepara dupa marimea tavii pe care o foloseste de obicei, , Blat: 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina, Crema: 4 galbenusuri, 180 gr zahar, 2 linguri faina, 300 ml lapte, 1/2 kg. frisca, 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Crema: se fierb 4 galbenuse, 180 gr zahar, 2 linguri faina, 300 ml lapte si dupa ce se raceste se amesteca cu 1/2 kg. frisca, 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca. In tava in care s a copt blatul se aseaza pe un celofan uns fructele tot ce vrei, se pune crema.



Blatul se taie in doua, se pune peste crema, iar se aseaza un rand de fructe, crema si urmatorul blat. Se da la rece iar dupa citeva ore pe o planseta se rastoarna invers si se trage celofanul de pe ea. Este un tort usor si foarte bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort din biscuiti si fructe

Tort din biscuiti si fructe

Topiti ciocolata si tapetati cu ea peretii unei tavi rotunde de tort,in care ati pus folie de copt(eu

21 voturi    4 comentarii
1h
Torturi
Tort cu fructe si frisca

Tort cu fructe si frisca

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si se mixeaza pana se obtine

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • se coace un blat de tort intr o tava de prajitura din 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina .Fiecare il poate prepara dupa marimea tavii pe care o foloseste de obicei
  • Blat: 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina
  • Crema: 4 galbenusuri
  • 180 gr zahar
  • 2 linguri faina
  • 300 ml lapte
  • 1/2 kg. frisca
  • 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu frisca si bomboane M&Ms