Crema: se fierb 4 galbenuse, 180 gr zahar, 2 linguri faina, 300 ml lapte si dupa ce se raceste se amesteca cu 1/2 kg. frisca, 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca. In tava in care s a copt blatul se aseaza pe un celofan uns fructele tot ce vrei, se pune crema.
Blatul se taie in doua, se pune peste crema, iar se aseaza un rand de fructe, crema si urmatorul blat. Se da la rece iar dupa citeva ore pe o planseta se rastoarna invers si se trage celofanul de pe ea. Este un tort usor si foarte bun.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii