autor:

rosca constanta

» » Torturi

Tort de fructe

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
se coace un blat de tort intr o tava de prajitura din 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina .Fiecare il poate prepara dupa marimea tavii pe care o foloseste de obicei, , Blat: 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina, Crema: 4 galbenusuri, 180 gr zahar, 2 linguri faina, 300 ml lapte, 1/2 kg. frisca, 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Crema: se fierb 4 galbenuse, 180 gr zahar, 2 linguri faina, 300 ml lapte si dupa ce se raceste se amesteca cu 1/2 kg. frisca, 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca. In tava in care s a copt blatul se aseaza pe un celofan uns fructele tot ce vrei, se pune crema.



Blatul se taie in doua, se pune peste crema, iar se aseaza un rand de fructe, crema si urmatorul blat. Se da la rece iar dupa citeva ore pe o planseta se rastoarna invers si se trage celofanul de pe ea. Este un tort usor si foarte bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort raw-vegan cu ciocolata noir si fructe de padure

Tort raw-vegan cu ciocolata noir si fructe de padure

Blatul: Amesteci toate ingredientele uscate, impreuna cu sarea si ciocolata. Curmalele si uleiul

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de fructe

Tort de fructe

Se unge o tava cu margarina, se tapeteaza cu faina si se pune deoparte. Se aprinde cuptorul pentru

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • se coace un blat de tort intr o tava de prajitura din 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina .Fiecare il poate prepara dupa marimea tavii pe care o foloseste de obicei
  • Blat: 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina
  • Crema: 4 galbenusuri
  • 180 gr zahar
  • 2 linguri faina
  • 300 ml lapte
  • 1/2 kg. frisca
  • 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tortulete cu frisca si cafea