Blat: 8 albusuri + putina sare se bat foarte bine, apoi se adauga zaharul. Dupa ce s-a topit bine zaharul, se adauga galbenusurile si faina in ploaie faina. Se tapeteaza tava si se baga la cuptorul bine incins aproximativ 20 min.
Budinca: 1 litru de lapte + 2 budinci
Blatul, daca aveti tava in forma de peste (ceea ce eu nu am gasit), daca nu il decupati dvs in forma de peste. Se insiropeaza blatul cu sirop din fructe, apoi peste se pune budinca (sa nu fie fierbinte), apoi se orneaza cu fructe, orice fel de fructe, dar sa nu fie foarte zemoase. Peste fructe se toarna gelatina se orneaza cu frisca apoi se baga la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii