1.Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile ,unul cate unul, si esenta de vanilie. Se incorporeaza frisca si compozitia se separa in trei; o parte se amesteca cu cacao, o parte cu nuci macinate,migdale macinate si alune macinate si o parte cu esenta de vanilie.
2.Se suprapun compozitiile intr-o cratita, cu straturi intermediare de ciocolata rasa. Se lasa la congelator pentru 6-12 ore. Se orneaza cu frisca, fructe din compot si ciocolata rasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii