Tort de inghetata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 oua
  • 9 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri ness
  • esenta de rom
  • zahar vanilat
  • 1 kg frisca

Mod de preparare

Se folsesc 4 castroane:

Un castron se foloseste pentu albusuri. In fiecare din castroanele ramase(3) se asaza cate 3 oua si cate 3 linguri de zahar. Se amesteca pana se dizolva zaharul. Intr-un castron se adauga cacao si esenta de rom, in al doilea nessul, in al treilea zaharul vanilat. Albusele se bat spuma, se impart in fiecare din cele 3 castroane, la fel se procedeaza si cu frisca. Intr-un vas de yena se asaza compozitia cu cacao, urmatorul strat cu ness, apoi cel cu vanilie. Se poate pastra putina frisca pentru a obtine al patrulea strat.

Se da la conglator pentru cateva ore, se taie felii care se pot servi cu sos de ciocolata sau cu fructe.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise