Captusim o forma rotunda de tort cu folie de aluminiu.Primul strat va fi de inghetata de capsune, urmeaza cea de lamaie, apoi cea de portocale si in sfarsit cea de fistic.Acoperim forma cu folie si o tinem la congelator 1/2 ora.Scoatem inelul formei de tort , luam folia,punem tortul pe o farfuriesi il ornam cu ciocolata alba rasa, coaja de lamaie taiata bastonase, bucati de capsune si frunze de lamaita.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii