Captusim o forma rotunda de tort cu folie de aluminiu.Primul strat va fi de inghetata de capsune, urmeaza cea de lamaie, apoi cea de portocale si in sfarsit cea de fistic.Acoperim forma cu folie si o tinem la congelator 1/2 ora.Scoatem inelul formei de tort , luam folia,punem tortul pe o farfuriesi il ornam cu ciocolata alba rasa, coaja de lamaie taiata bastonase, bucati de capsune si frunze de lamaita.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii