Tort de inghetata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 750g. de capsuni,
  • 1l. inghetata de vanilie,
  • 2 pachete foi de napolitana cu ciocolata, a cate 125g. fiecare.

Mod de preparare

Capsunile se spala si se curata,125g. se pastreaza pentru ornat.200g.de fructe se zdrobesc, restul se taie bucati.O forma de tort se tapeteaza cu folie si se umple cu pireul de fructe.Se lasa 20 min. la congelator.Se amesteca bucatile de capsuni cu inghetata,1/3din amestec se toarna in forma si peste se presara foi de napolitana .Se continua cu umplutura si foi. Ultimul rand sa fie napolitana.Se congeleaza o noapte.Se decongeleaza,se rastoarna din forma,se ia folia si se orneaza cu sferturi de capsuni.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise