autor:

Vekas

» » Torturi

Tort de inghetata

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2006

Ingrediente
750g. de capsuni,, 1l. inghetata de vanilie,, 2 pachete foi de napolitana cu ciocolata, a cate 125g. fiecare.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Capsunile se spala si se curata,125g. se pastreaza pentru ornat.200g.de fructe se zdrobesc, restul se taie bucati.O forma de tort se tapeteaza cu folie si se umple cu pireul de fructe.Se lasa 20 min. la congelator.Se amesteca bucatile de capsuni cu inghetata,1/3din amestec se toarna in forma si peste se presara foi de napolitana .Se continua cu umplutura si foi. Ultimul rand sa fie napolitana.Se congeleaza o noapte.Se decongeleaza,se rastoarna din forma,se ia folia si se orneaza cu sferturi de capsuni.
Capsunile se spala si se curata,125g. se pastreaza pentru ornat.200g.de fructe se zdrobesc, restul se taie bucati.O forma de tort se tapeteaza cu foli
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de inghetata" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Torturi
Tort cu 3 feluri de inghetata

Tort cu 3 feluri de inghetata

Blat: Albusurile se bat spuma tare.Apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia

3 voturi    1 comentariu
5h
Torturi
Tort de inghetata cu fructe

Tort de inghetata cu fructe

Tortul de inghetata poate fi facut de noi in casa, dupa cum urmeaza: se cumpara 2-3 plicuri de praf

12 voturi    3 comentarii
2h
Torturi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 24 mai 2008

    o reteta foarte apetisanta.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 750g. de capsuni,
  • 1l. inghetata de vanilie,
  • 2 pachete foi de napolitana cu ciocolata
  • a cate 125g. fiecare.

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
Pui cu cascaval la cuptor

Pui cu cascaval la cuptor

1.Se dezoseaza pulpele superioare de pui, se sareaza si se pipereaza, dupa gust. 2.Se topeste margarina

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Supa de portocale cu cocos si piept de pui

Supa de portocale cu cocos si piept de pui

1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne
Cozonac floare cu gem de caise

Cozonac floare cu gem de caise

1.Se amesteca faina cu zaharul, untul, un ou intreg , albusul de la celalalt ou, un praf de sare.

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Fara foto

Estera Flori (Chef de cuisine)

o reteta foarte apetisanta.

Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort nins cu crema de ciocolata, crema de mascarpone si macarons de cacao

Tort nins cu crema de ciocolata, crema de mascarpone si macarons de cacao

Blatul: Mixam galbenusurile cu 150 g de zahar pana devin cremoase si cresc in volum. Albusurile le mixam bine ca pentru bezea.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu putina sare si se mixeaza pana se

6 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse