Lasati la temperatura camerei untul taiat cuburi pana devine moale dupa care amestecati cu 230 g zahar pana devin o crema spumoasa. Separat bateti ouale si galbenusurile, dupa care le amestecati cu crema de unt, adaugati amidonul si faina(100g) cernute, coaja de lamaie si limoncello, amestecati totul bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Cu untul ramas ungeti o forma de tort, tapetati cu faina ramasa, adaugati compozitia de tort.
Introduceti in cuptorul incins 180°C timp de 50 minute.
Lasati tortul sa se raceasca, presarati zahar farin (20)g deasupra si pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii