Lasati la temperatura camerei untul taiat cuburi pana devine moale dupa care amestecati cu 230 g zahar pana devin o crema spumoasa. Separat bateti ouale si galbenusurile, dupa care le amestecati cu crema de unt, adaugati amidonul si faina(100g) cernute, coaja de lamaie si limoncello, amestecati totul bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Cu untul ramas ungeti o forma de tort, tapetati cu faina ramasa, adaugati compozitia de tort.
Introduceti in cuptorul incins 180°C timp de 50 minute.
Lasati tortul sa se raceasca, presarati zahar farin (20)g deasupra si pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii