Crema:
700 ml lapte cu 200 grame de zahar si ciocolata rupta bucatele se pun la foc.Cand incepe sa fiarba se adauga budinca dizolvata in 50 ml lapte rece si se lasa pe baie de aburi pana se ingroasa,mestecand sa nu se prinda de fundul cratitei.Se adauga coaja si zeama de lamaie dupa gust si se lasa la racit.
In acest timp se freaca untul cu 200g zahar pudra pana devine ca o spuma,si se adauga crema racorita(putin cate putin).Se tine la frigider 1-2 ore.
Blaturile daca sunt cumparate,nu se insiropeaza,pentru ca se moaie de la crema.Se umple tortul cu aceasta crema,se orneaza cu frisca,ciocolata,feliute de lamaie,nuca de cocos,frunzulite de menta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii